fbpx
empty
empty

Meest gekozen

Hoogtepunten van Parijs – Tour (In Dutch)

Approximately 3 hours

From €36

Paris, Paris Bike Tours, Paris Day Bike Tour, Hero Slider, Paris-Bike-Tours-Paris-Day-Bike-Tour-Paris-Daybike-Heroslider-Medium.
Paris, Paris Bike Tours, Paris Day Bike Tour, Hero Slider, Paris-Bike-Tours-Paris-Day-Bike-Tour-Paris-Daybike-Heroslider1-Large.
Paris, Paris Bike Tours, Paris Day Bike Tour, Hero Slider, Paris-Bike-Tours-Paris-Day-Bike-Tour-Paris-Daybike-Heroslider2-Large.
Paris, Paris Bike Tours, Paris Day Bike Tour, Hero Slider, Paris-Bike-Tours-Paris-Day-Bike-Tour-Paris-Daybike-Heroslider3-Medium.
Paris, Paris Bike Tours, Paris Day Bike Tour, Hero Slider, Paris-Bike-Tours-Paris-Day-Bike-Tour-Paris-Daybike-Heroslider4-Medium.
Paris, Paris Bike Tours, Paris Day Bike Tour, Hero Slider, Paris-Bike-Tours-Paris-Day-Bike-Tour-Paris-Daybike-Heroslider5-Small.
Paris, Paris Bike Tours, Paris Day Bike Tour, Hero Slider, Paris-Bike-Tours-Paris-Day-Bike-Tour-Paris-Daybike-Heroslider6-Small.

Fiets door Parijs met de Highlights Tour

Sinds 1999 zijn wij bezig met het perfectioneren van onze fietstours in Parijs en het is dan ook geen toeval dat Parijs steeds meer fietspaden creëert! Fietsen is namelijk een fantastische manier om de ‘Stad van het Licht’ te verkennen!

Op onze fietstour zie je uiteraard veel meer van de stad, dan je te voet of met de metro of bus zou doen. Veel van de belangrijkste hoogtepunten van Parijs liggen langs fietsvriendelijke paden, dicht bij elkaar, dus het enige wat je nodig hebt, is een van onze lokale gidsen om de magie toe te voegen!

Tour Details

Wat is erbij inbegrepen
  • Fiets met drie versnellingen
  • Helm (Verplicht voor kinderen vanaf 12 jaar en jonger)
  • Lokale gids
Good to Know
  • De meeste klanten kiezen ervoor om aan het begin van hun verblijf in Parijs deel te nemen aan onze Paris Highlights tour voor een perfecte oriëntatie van de stad. Deze tour is echter 100% anders dan onze Secrets of Paris tour. Veel van onze klanten kiezen beide, en we hopen dat jij dat ook zult doen.
  • We garanderen een contactloze check-in! Laat ons eenvoudig de naam van je boeking weten of toon ons je voucher op je telefoon.
  • We stoppen niet om wat te eten, dus zorg voor een goede bodem.
  • Zorg ervoor dat je 15 minuten vóór vertrek van de tour aanwezig bent.
  • Al onze tours gaan door, ongeacht het weer, en we hebben regenponcho’s te koop op ons kantoor.
  • Om in aanmerking te komen voor het studententarief is een geldig legitimatiebewijs vereist.
  • Boeken voor kinderen? Bekijk onze fiets opties hier om je te helpen bij het reserveren van de juiste uitrusting. Alle deelnemers jonger dan 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene en een bewijs van leeftijd bij zich hebben. Tandems moeten worden gereserveerd en zijn bedoeld voor kinderen die minder dan 32 kg wegen. Trailers moeten worden gereserveerd en hebben een capaciteit van 2 kinderen met een gecombineerd maximum gewicht van 40 kg. Babyzitjes moeten worden gereserveerd en hebben een maximaal gewicht van 22 kg. Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten kunnen fietsen.

Hoogtepunten

A couple poses with their bikes in front of the Eiffel Tower in Paris, France
1Eiffeltoren
Paris, Paris Bike Tours, Private Paris Day Bike Tour, Highlights, Paris-Bike-Tours-Private-Paris-Day-Bike-Tour-Alexandre-Iii.
2Alexander III brug
People enjoy a break in the Tuileries Gardens in Paris, France
3De Tuileries tuinen
A family posed with their bikes at the Louvre in Paris, France
4Louvre museum
Paris, Paris Bike Tours, Private Paris Day Bike Tour, Highlights, Paris-Bike-Tours-Private-Paris-Day-Bike-Tour-Invalides.
5Les Invalides
Paris, Paris Bike Tours, Private Paris Day Bike Tour, Highlights, Paris-Bike-Tours-Private-Paris-Day-Bike-Tour-Napoleon-S-Tomb.
6Het graf van Napoleon
Paris, Paris Bike Tours, Paris Combo, Highlights, Paris-Bike-Tours-Paris-Combo-Combo-Place-De-La-Concorde.
7Place de la Concorde
Paris, Paris Bike Tours, Paris Tour De France Ride, Highlights, Paris-Bike-Tours-Paris-Tour-De-France-Ride-Tdf-Champs-Elysees.
8Champs Elysees
Paris, Paris Bike Tours, Paris Day Bike Tour, Highlights, Paris-Bike-Tours-Paris-Day-Bike-Tour-Paris-Day-Bike-Musee-D-Orsay.
9Orsay museum
Paris, Paris Bike Tours, Paris Day Bike Tour, Highlights, Paris-Bike-Tours-Paris-Day-Bike-Tour-Paris-Daybike-Guide-Tower.
10Lokale gids

Trefpunt

De tour begint op ons kantoor, gevestigd op 24 Rue Edgar Faure, 75015. Het dichtstbijzijnde metrostation is Dupleix (lijn 6). Het metrostation La Motte Picquet Grenelle (lijnen 6, 8 & 10) is ook vrij dichtbij en biedt meer verbindingsmogelijkheden. Ons kantoor is gemakkelijk te herkennen vanaf de straat; je ziet de teksten ‘Bike Tours’ en ‘Segway Tours’ op onze ramen. Als je een digitale kaart volgt, houd er dan rekening mee dat er ook een appartementencomplex is met hetzelfde adres als ons kantoor. Als je daar belandt, loop dan gewoon tegen de rijrichting in de hoek om (het is eenrichtingsstraat) en binnen ongeveer 30 seconden zie je ons kantoor.

Meest gestelde vragen

Bekijk onze lijst met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Vragen over onze fietsen/fietsen in Parijs

Hoe goed moet ik kunnen fietsen om deel te nemen aan deze tour?

Hoewel al onze rondleidingen een rustig tempo aanhouden, willen we dat onze klanten plezier hebben en veilig zijn, dus het vermogen om te kunnen fietsen, is van het grootste belang.

 

Al onze fietstochten zijn perfect geschikt voor beginnende fietsers of degenen die al jaren niet meer hebben gefietst. Je moet je evenwicht kunnen bewaren, comfortabel kunnen starten en stoppen, en bekend zijn met handremmen. We zullen rijden op fietspaden, door parken en af en toe samen met het verkeer. Veiligheid staat bij ons voorop, maar zelfvertrouwen is de eerste stap voor de algehele groepsveiligheid.

Als je nog even wilt oefenen, nodigen we je uit om ongeveer 30 minuten voor het begin van je tour naar ons kantoor te komen om de fietsen uit te proberen.

Wat voor fietsen zijn er beschikbaar?

Je kan een overzicht van onze fietsen hier vinden:

Helaas hebben we geen driewielers voor volwassenen, tandem fietsen voor volwassenen, of fietsen met zijwieltjes voor volwassenen of kinderen die mogelijk minder zelfverzekerd zijn met fietsen.

Is deze tour geschikt voor kinderen?

Ja! Deze tour is een geweldige manier voor kinderen om Parijs te ontdekken. Je kunt dit overzicht gebruiken om je te helpen de juiste fietsen voor uw kleintjes te reserveren.

Je kunt de materialen voor kinderen reserveren tijdens het boekingsproces. 

Hou er rekening mee dat kinderen jonger dan 16 jaar vergezeld moeten worden door een volwassene tijdens de tour.

Voor kinderen tot 10 jaar of met een gewicht van minder dan 32 kg hebben we tweewielige tag-along tandems. Het kind zit op een zadel en kan zelf kiezen of ze willen mee trappen of niet. Alle rijders met een gewicht van meer dan 32 kg moeten op hun eigen fiets rijden. Dit is geen optie voor volwassenen of iemand boven het gewichts- of leeftijdslimiet.

We hebben stadsfietsen in verschillende maten om bijna elke maat rijder te kunnen voorzien, van extra kleine fietsen met een wielmaat van 20 inch voor rijders van 100 cm tot extra grote fietsen voor rijders tot 198 cm.

Er zijn geen extra kosten voor trailers of tandems. De kinderzitjes zijn te reserveren voor een bedrag van 5 euro. Vanwege beperkte beschikbaarheid raden we aan kinderzitjes, trailers, tandems, 20 inch en 24 inch wielfietsen van tevoren te boeken.

Let op: Alle extra kleine fietsen met een wielmaat van 20 inch en kleine fietsen met een wielmaat van 24 inch zijn uitgerust met handremmen.

Onze tours zijn zeer makkelijk te rijden, met slechts een paar hoogteverschillen op verschillende soorten ondergronden, waaronder glad grind en asfalt. Het is echter noodzakelijk dat elke persoon die deelneemt aan onze fietstours ten minste enige ervaring heeft met fietsen en comfortabel is met het rijden in een groep.

Is een helm bij de tour inbegrepen?

In Frankrijk zijn volwassenen niet verplicht om een helm te dragen, maar ze zijn verplicht voor kinderen van 12 jaar en jonger. We hebben helmen van alle maten beschikbaar in ons kantoor, kosteloos.

Algemene tour vragen

Waar is het ontmoetingspunt voor de tour?

Je tour begint rechtstreeks bij ons kantoor, dat zich bevindt op: 24 rue Edgar Faure, 75015. Kom alsjeblieft 15 minuten voordat je tour begint.

Wat zijn de kosten van de tour/waarom verschilt de prijs?

We hebben onze prijzen gebaseerd op beschikbaarheid en de boekingsperiode voor de tour datum. Als je meer flexibiliteit hebt met je reisdata, raden we je aan om op verschillende data/tijden te klikken om te zien wanneer we de meeste beschikbaarheid hebben, aangezien dit de laagste prijs garandeert. Als je last-minute wilt boeken of voor een dag met beperkte beschikbaarheid, kan de prijs hoger zijn. Dit stelt ons in staat om alle gasten te accommoderen, vooral tijdens het hoogseizoen.

Is er een lunchstop bij inbegrepen?

Nee, wij stoppen niet tijdens onze tour om te lunchen. Als je terugkomt van de tour helpen de gids of het kantoorpersoneel je met het geven van opties voor leuke restaurants en cafés bij ons in de buurt. Op kantoor zijn er kleine versnaperingen te koop.

Kunnen wij water kopen op het kantoor?

Ja, wij hebben gekoeld water op ons kantoor te koop en al onze fietsen zijn uitgerust met een bagagedrager en een snelbinder zodat je deze mee kunt nemen op de tour. Als je een eigen waterfles hebt, kun je deze ook gratis bijvullen!

Zullen we de musea en monumenten die we zien ingaan?

Helaas zullen we tijdens deze tour niet genoeg tijd hebben om de verschillende musea binnen te gaan. We zullen je echter voorzien van de beste informatie om na de tour terug te gaan en de plaatsen te bezoeken die je het meest interesseren. Deze tour is ontworpen om je een algemeen beeld van de stad te geven.

Kan ik de tour eerder verlaten?

Helaas kun je tijdens onze publieke tours geen speciale verzoeken zoals deze tegemoet komen. Zodra de tour begint, vragen we je dat je bij de gids en de groep blijft tot het einde. Als je interesse hebt in iets korters, informeer dan naar een privétour.

Hoe lang is de tour?

Onze Paris Highlights tour is ongeveer 10.5 km lang.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Wij zullen gratis wijzigingen en een volledige terugbetaling bieden tot 24 uur voor de tour.* Het niet annuleren van een reservering minstens 24 uur voor het geplande vertrek kan leiden tot het verlies van reisfondsen. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht in geval van prijsverschil.

Wat is jullie beleid met betrekking tot het weer?

Al onze tours gaan door, weer of geen weer, en we hebben regenponcho’s beschikbaar in ons kantoor die je kunt kopen.

Wat is het nummer om te bellen als ik verdwaald ben en het ontmoetingspunt probeer te vinden?

Als je moeite hebt met het vinden van het ontmoetingspunt voor je tour, bel ons dan op +33 1.82.88.80.94 en dan helpen we je graag om je de weg te vinden.

Andere vragen

Is deze tour beschikbaar in andere talen, of alleen in het Nederlands?

We bieden ook deze tour aan in het Engels, klik voor de link hier. Tours in andere talen kunnen wij aanbieden als een privétour, mits wij een gids beschikbaar hebben die deze taal spreekt.

Organiseren jullie ook privé tours voor groepen?

Ja! Sommige van onze privé tours kunnen rechtstreeks online worden gereserveerd, maar als je op zoek bent naar iets unieks of vragen heeft over een privégroep, stuur ons dan eenvoudig een e-mail naar privatetours@fattiretours.com om meer te weten te komen over onze opties en prijzen.

Explore our preferred partners around the world.

See More Destinations
A family by the eiffel tower.